jobba i restaurangen
restaurangen är mossbylunds hjärta
Nästan alla våra gäster passerar restaurangen någon gång under dagen, de allra flesta mer än en gång. Frukost, lunch, middag och massor med fika äter de varje dag. Här serveras allt från öl tillverkad i grannbyn till spännande viner från fjärran och Mossbylunds magiska mat, såklart.
Ute i vår bistro serverar vi lite enklare rätter både dag- och kvällstid och sommartid har vi även gårdspizzor på vår innergård
LEDIGA JOBB
Frukost, lunch och middag, a la carte, bistro och fika. Vi serverar mat nästan hela dygnet, man kan jobba som sevris, diskare, sommelier, bartender eller cafépersonal.
MÖT FREDRIK
Fredrik Wennberg är Food & Beverage manager och ansvarar för all drift, utveckling och resultat av kök, bar, bageri och restaurang på både Hotell Mossbylund och vår lillasyster Bongska Huset.. Här finns en stor skara glada medarbetare som älskar allt som smakar gott!