JOBBA I KÖKET
köket är vaket dygnet runt
Våra kockar, bagare, konditorer & diskare jobbar nästan dygnet runt. Dom bakar, preppar och lagar allt med ambitionen att maten ska vara närodlad och säsongsbetonad.
lediga jobb
Bagare, frukostkock, konditor, bistrokock, diskare, al la carte... det finns mycket att välja mellan om man vill jobba i ett restaurangkök och alla pusselbitar är lika viktiga.
MÖT FREDRIK
Fredrik Wennberg är Food & Beverage manager och ansvarar för all drift, utveckling och resultat av kök, bar, bageri och restaurang på både Hotell Mossbylund och vår lillasyster Bongska Huset.. Här finns en stor skara glada medarbetare som älskar allt som smakar gott!
MÖT FREDRIK
Fredrik Wennberg är Food & Beverage manager och ansvarar för all drift, utveckling och resultat av kök, bar, bageri och restaurang på både Hotell Mossbylund och vår lillasyster Bongska Huset. Här finns en stor skara glada medarbetare som älskar allt som smakar gott!